fredag 9. september 2011

Neglemakeriet

For noen dager siden fikk jeg en liten pakke fra Neglemakeriet med mye spennende i! :) Hadde bl.a. bestilt noen pakker med blader(Til å klippe ut, og feste på neglen), 3-pack med pensler, 6 neglehjul, neglelakkfjerner ferdig på pads, og en fingerstøtte(anbefales). Anbefaler sterkt å handle fra den nettsiden, trygt og billig! :) Jeg fikk også pakken rett i postkassen dagen etter bestilling!! Og ikke minst har de et godt utvalg. (Jeg beklager de veldig dårlige bildene!)11 kommentarer:

 1. Kjempe kult, skal se på nettsiden, går det an å kjøpe konad der og?

  SvarSlett
 2. Du er så utrooooooooooooolig flink ! :)

  SvarSlett
 3. Elise: Takk:)<3 Nei, Konad er en av de få tingene de ikke har.

  Kanel: Takk :)<3

  Julie: Tusen takk! Blir så utrolig glad for kommentarene deres<3

  SvarSlett
 4. Har sett på den siden lenge, tenker jeg skal prøve den ut på litt "pynt, osv" :).. De negl hjulene man kan male design på er geniale :)Hvordan var neglremover padsene du kjøpte? :)

  SvarSlett
 5. Ida - Fabolous Nails: Helt enig, de neglhjulene er helt geniale, og til stor hjelp. Har prøvd de padsene nå, og jeg ble ganske positivt overrasket! De er ganske tynne, så du funker veldig bra til å fjerne 1-lags neglelakker osv, men kanskje ikke like geniale til fjerning av tykke lag med neglelakk + pynt og sånn ;) Stor klem

  SvarSlett
 6. Fant konad der, til 39.90 du må bare søke på mønsterplate ikke konad, og da er det konad helt nederst ;))

  SvarSlett
 7. Ja, de har andre mønsterplater, men jeg anbefaler å kjøpe Konad. Har selv prøvd andre merker/mønsterplater, men kvaliteten er ikke like god ;)

  SvarSlett
 8. Kan man bruke vanlig neglelakk i konad sine mønsterplater, eller må man ha konad sine spesielle neglelakker? <3

  SvarSlett
 9. Det er ganske lett; jo tykkere lakken er, jo bedre blir mønsteret. Konad-lakkene er veldig tykke, og funker mye bedre enn f.eks. en annen neglelakk. Men det er selvfølgelig fullt mulig å bruke vanlig lakk ;)

  SvarSlett
 10. Hvor får du kjøpt sånn pensler ? :)

  SvarSlett